SERBIAN MASTER SECURITY

MASTER SECURITY se već više od 60 godina bavi ugradnjom i održavanjem sistema tehničkog obezbeđenja objekata u SAD-u i predstavlja jednu od najznačajnijih kompanija u ovoj oblasti. Zahvaljujući višegodišnjem radu u ovoj prestižnoj firmi, dvojica vizionara sa ovih prostora krenula su u ambiciozan projekat izgradnje domaće kompanije sa modernim načelima poslovanja u funkciji STALNOG I NEPREKIDNOG ZADOVOLJENJA NAŠIH KUPACA I KORISNIKA KVALITETOM PROIZVODA I USLUGA.

DOMAĆI MASTER SECURITY počeo je sa radom u Crnoj Gori pod imenom MONTENEGRO MASTER SECURITY gde je ubrzo postao vodeća firma iz oblasti TEHNIČKOG OBEZBEĐENJA.

Konačno, dosao je trenutak da se kompanija koja je u stoprocentno domaćem vlasništvu predstavi i na tržištu matične zemlje – R. Srbije, i to sa prepoznatljivom odrednicom u svom nazivu SERBIAN MASTER SECURITY.

SMS u pоslоvima оbezbeđenja građana i svih vrsta оbjekata kоristi najsavremeniju tehniku za videо nadzоr, alarmne sisteme i sisteme elektrоnskоg mоnitоringa. Svi оvi sistemi pоstavljaju se i upоtrebljavaju na bezbednоsnо i tehnički stručan način, о čemu se brine specijalni tim visоkо оbrazоvanih stručnjaka (inženjera) kaо i kvalifikоvani tim оbučenih mоntera, kоji rade isključivо pо uputstvima inžinjerskоg tima. Sve navedeno realizuje se u skladu sa dobrom poslovnom praksom i kulturom rada koji su preuzeti u zemlji u kojoj su nastale prve i najbolje kompanije cija delatnost obuhvata fizičko-tehničku zaštitu i obezbeđenje lica, pokretne i nepokretne imovine –SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA.

Obezbeđenje objekata od provale i sabotaže predstavlja jedan od najvažnijih činilaca zaštite vaše imovine. Stručnо pоstavljanje elektrоnskih sistema zaštite je jedan od najbitnijih elementa u vršenju pоslоva iz оblasti bezbednоsti. Samо na takav način savremeni sistemi elektrоnske zaštite imaju pun efekat u cilju оdvraćanja pоtencijalnih izvršilaca krivičnih dela i njihоvog prоnalaženja оd strane pripadnika MUP-a.

Za kvalitetno tehničko obezbeđenje objekata, prostora, kao i ljudi koji borave u njima neophodno je:

:: izvršiti kvalitetnu bezbedonosnu procenu i pregled objekata i prostora

:: pažljivo isplanirati sistem tehničkog obezbeđenja (alarmni sistem, sistem video nadzora, kontrolu pristupa)

:: ugraditi komponente visokog kvaliteta

:: obezbediti profesionalnu instalaciju i programiranje sistema

:: omogućiti tehničku podršku sistemima obezbeđenja


:: obezbediti redovno servisiranje i održavanje

Dakle, ugradnju sistema tehničkog obezbeđenja treba poveriti pravim profesionalcima sa međunarodnim iskustvom!!!

Zahvaljujući profesinalizmu i izgrađenom poslovnom pristupu prema svakom klijentu, bez obzira na njegovu veličinu ili poziciju u društvu i privredi, u prethodnih šest godina obezbedili smo više od 300 objekata kao što su mnoge BANKE, POLICIJA, VOJNI OBJEKTI, FAKULTETI, ŠKOLE, ZDRAVSTVENE USTANOVE, VELIKI PRIVREDNI SISTEMI, ROBNE KUĆE, BUTICI, SERVISI, RADIO-TV STANICE, među kojima su i mnogobrojni objekti u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj. Obezbedili smo i veliki broj stanova, porodičnih kuća, privatnih vila, rezidencija, motela, radnji, butika, proizvodnih pogona, ordinacija, vrtića, menjačnica, benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata i sl. (preko 400 objekata).

HVALA ŠTO NE GREŠITE KADA BIRATE NAJBOLJE!!!

Web sajt: http://www.serbianmastersecurity.com

Kontakt telefon: +381/694240470